follower

Wednesday, February 16, 2011

Hai assalamualaikum..
huks.. emm da lama aku xbuka diary aku nih.
nak kata bz sangat to xsangat la.
tapi disebabkan bill broadband aku y da lama xbayaq..
hukss tpaksa la aku jarangkan diri nak on9..
hehehe :)

ukeis..mai nak mula story .HAHA (kedah piau!)
first sekali pasai BUKU REPORT aku.
HAHA..na'u zubillah.. 
aku xpenah tuleh pn wei.(besa la..org bz)
bersih suci dan berseri.mmg gila la.
lalalala~
 masuk bulan feb nie lah aku baru mula nk sentuh2
kesian kat dia aku da lama xmanja2kan dia
lanie baru la aku kalut2 nak buat.
buat lecture mai mampos aku.
bos aku siap kata mcm nie kat aku..
ehem ehem..bila nak bagi saya sain buku kamu??
aku pn ngan slumber jwb..alaa encik man..
nati saya bagi la.xsiap lagi.huhu
naseb bek la bos aku nie agak sporting la
time office hour aku buat mcm kat uma aku ja..
8pg punch kad
10pg kuaq beli nasi
12 time untuk balek rumah
HAHA 
230ptg masuk office
5tepat mesti aku tpacak kat tmpat punch.
BALEK LA WEIII!!
bersama nad
(hukss..tapi kija bos bg msti bt)

..CONTINUE..












  





2 comments:

  1. ahahahahhahah.... ni feeqa pny kija....
    bkn sy... huhuhuhu
    feeqa(tekong) dlm ni hal wokiey....

    peace feeqa :p

    p/s: feeqa ngokngek mkn double cheese (McD)
    (da upgrade da.. dlu len, skunk len)

    flashback:
    feeqa ngokngek mkn godes(sayuq kgmrn tuan pny blog).... huhuhuhu

    ReplyDelete